tirsdag den 25. november 2008

højt fedtindhold + højt sukker = lav salg

Dette brev blev sendt af Nigel Smith, MD af TM Robotics, til redaktionen af udvalgte fødevarer og tekniske tidsskrifter. Det var som svar på en række artikler om en undersøgelse foretaget af RTS Fleksible Systems:

Kære Editor,

En nylig undersøgelse om indførelse af robotteknologi i fødevareindustrien, ved RTS fleksible systemer, fremhævet nogle interessante spørgsmål. Men en faktor denne ellers udmærkede forskning gjorde? T overveje blev den aktuelle situation i fødevarer marked. Med salget af traditionelle fødevarer og stærkt forarbejdede fødevarer falder i sidste kvartal, og Salget af sundhed fødevarer stiger, kan vi nu se virkelige beviser for, at den britiske offentlighed? spisevaner ændrer sig. UK fødevareproducenter har brug for at ændre eller udvide deres produktsortiment til at omfatte mere sundhed fødevarer og alternative fødevarer. Medmindre du er en producent, der har fundet en profitabel niche-marked, højt fedtindhold og højt sukker nu lige lave salg.

Uden anerkendelse af dette, i form af større fleksibilitet i fabrikkerne, jeg tvivler på, de langsigtede kontrakter mellem producent og detailhandler, der opfordres til i undersøgelsen, vil være forestående.

Som RTS rigtigt påpeger, robotteknologi kan hjælpe producenterne opnå den ønskede innovation. Automation giver den fleksibilitet, der kræves for at skifte en linje fra at højt fedtindhold fødevarer til mere salgbare emner meget hurtigt. Og når en anden faktor, såsom sæsonbestemt efterspørgsel f.eks resultater i den offentlige og dermed supermarkedet købere attr mindre sunde produkter endnu en gang, robotteknologi giver fleksibilitet til at skifte tilbage næsten overnight. Når flere fødevarer producenter begynder at tage deres eget råd og automatisere, kan de godt finde, at de langsigtede kontrakter, de søger blevet lidt lettere at få underskrevet.

Best regards,

Nigel Smith
Administrerende direktør
TM Robotics (Europe) Ltd
Unit 15
Den Weltech Center
Ridgeway
Welwyn Garden City
Herts
AL7 2aa
Tel: + +44 (0) 1707 871535

Ingen kommentarer: