onsdag den 14. december 2011

Portalen Ejendomsservicetilbud.dk kan skaffe de bedste priser paa typehus forespoergslen

Via websiden er det muligt at hente 3 forskellige tilbud at sammenligne på groft sagt alle tænkelige normale opgaver såsom f.eks typehus, lægtehegn og kalk. At ringe til flere fagfirmaer, kun for at indhente lidt konkurrerende aftaleforslag kan givetvis være en irriterende opgave. Blot det at opspore et typehus selskab, som har overskudet til at løse opgaven, kan for mange mennesker uden diskussion være vældig besværligt. Fagspecialisters fortjeneste ved dette tilbudssystem, kan klart findes i de ekstra bestillinger de kan få i bogen, sammenlignet med den gamle facon, hvor konsumenten altid ledte efter firmaet i lokal bogen, som typehus specialisterne naturligvis ligeledes betalte for. Ejendomsservicetilbud.dk er navnet på et ganske nyt site, med den ide at formidle et netværk mellem fagfirmar og købere. Førhen har du været nødsaget til at gøre det på den måde, at du selv kontakter flere forskellige fagmestre sideløbende, dersom du har en typehus opgave, der kræver professionelle hænder. I det tilfælde at denne fremskridende tendens stadigt fortsætter bare nær ligeså hastigt som det har været set op til idag, er dette snart sluttet. Det er i nyere tid blevet yderst brugt at hente sine tilbud over sit bredbånd. Det foregår sådan, at du præciserer dine ønsker en enkelt gang på websiden Ejendomsservicetilbud.dk, og så kan du faktisk bare vente. Om ganske kort tid får du henvendelser fra op til tre professionelle typehus selskaber, der hver især vil gennemføre din forespørgsel. Det er i øvrigt hundrede procent uforpligtende at hente tre typehus prisoverslag på Ejendomsservicetilbud.dk, så du er ikke forpligtet til gennemførelse af aftaler. Når man gør det gennem Ejendomsservicetilbud.dk�s tilbudsordning er det desuden helt gratis at hente 3 alternative tilbud. Få ville måske bekymre sig om specialisten derfor blot medtager gebyret fra kontingentet i den anden ende, men situationen er faktisk en helt anden.
Alle de involverede virksomheder i Ejendomsservicetilbud.dk�s udbudsnetværk forstår at forbruger modtager tre priser på projektet. Derfor fremlægger virksomhederne det billigste tilbud.
For virksomheder, er dette system en meget målrettet markedsføringsindsats, modsat at betale til div. husstandsomdelte regionalaviser, den lokale telefonbog, de gule sider eller hvor det måtte være.

Ingen kommentarer: