søndag den 14. november 2010

Steve og Dan's 3. aarlige Game Of Skate


Mig og Steve's tredje årlige omgang SKATE vil finde sted på søndag 19 september starter kl 12:00. (Links til de sidste to års begivenheder her og her.)

I år har vi været heldige nok til at tilslutte nogle fantastiske sponsorer igen. Krooked, Thunder, og Spitfire fra DLX og S & J, Cons fra Converse Canada, samt Fourstar og Matix fra Supra Distribution.

Endnu en gang, de samme regler som sidste år gælder også i indeværende år:

-Nej fødder rører jorden, ingen hænder rører jorden, må ingen del af bestyrelsen med undtagelse af hjul rører jorden, ingen hænder rører brættet. Så fuck off, hvis du er en form for William Spencer skate ninja, buster.

-Trick skal være rene ved fastsættelsen af trick, nogle sketchiness tilladt, når der matcher det trick.

-Alle tricks skal pop. Det betyder at din hale eller næse er nødt til at ramme jorden for de tricks til at tælle. Så forlader din gamle skole flips og ikke-popping nollie bagside bigspins derhjemme, buster.

-Når forsvare på dit sidste brev, får du to forsøger at matche det trick. Vi stjæler denne regel fra The Berrics, men lad os se det i øjnene, det gør spil mere sjovt, så fuck det.

-Alle beslutninger om, hvorvidt en trick tæller, vil blive besluttet af Mig og Steve, og alle beslutninger er endegyldige. Så du skal ikke græde som Nyjah Huston, buster.

-Har det sjovt eller jeg vil gøre grin med dig, buster.

Ud over vores løbende omgang SKATE, vil vi også afholde en omgang SKATE til alle jer under 15 Rippers tidligere i morgen kl 10:00. Ninetimes skal levere det præmier til junior konkurrencen (med undtagelse af nogle små mellemstore sko fra Cons.)

Der er kun 60 pladser til rådighed for den voksne kategori, så tilmelding tidligt er sikkert en god idé. For at tilmelde dig, enten stop ved Ninetimes eller ringe til butikken på 477-4663. Registrering er obligatorisk fredag September 17.

Skal være sjovt som altid, håber at se tonsvis af jer derude! Du vil snart

Ingen kommentarer: