fredag den 1. oktober 2010

RIA Services RC, Deployment Guide, og Azure

På MIX konferencen i denne uge meddelte Scott Guthrie en Release Candidate for WCT RIA Services, sammen med en ny RIA Services Toolkit, der begge findes her.

Saurabh Pant har en stor blog-indlæg om installation af RIA Services til din server. Dette indlæg specifikt mål. NET 4, Silverlight 4, og Visual Studio 2010, og selv annoncerer nogle hosting virksomheder, som nu giver RIA Service RC støtte.

Selv om jeg ikke vil opkog alle indsættelsen detaljer, jeg ønskede at henlede opmærksomheden på Azure implementeringer. Saurabh påpeger, at RIA Service RC understøtter kun. NET 4. I øjeblikket Azure understøtter kun. NET 3,5. Det betyder, at "server" side af din RIA Services app kan endnu ikke anvendes i Azure (selvom du kan udvikle det lokalt og køre med udvikling Fabric).

Jeg har ikke hørt eller set nogen officiel erklæring om NET 4 support på Azure, men min mavefornemmelse. (Læs: kvalificeret gæt) er, at vi vil se en Azure Virtual Machine opgradering på samme tid NET 4 er RTM, i øjeblikket. dømt for 12. april. Forhåbentlig dette vil alle blive ryddet op i den næste måned.

Hvis du skal installere en konsekvensanalyse Service ansøgning til Azure dag, fortsætte med at arbejde med RIA Services Beta, som blev annonceret på PDC i november. Beta arbejder med begge dele. NET 3,5 og. NET 4.

Ingen kommentarer: